پیام مدیرعامل

بنیادی خیر بر پایه نیات انسانی

موسسه خیریه معلولین و سالمندان سردهای سراب درسال 99 وارد سیزدهمین سال فعالیت شد ، سیزده سال فعالیت این موسسه مرهون حمایتهای عاشقانه هزاران انسان نیکوکار بوده است که با کمک های مادی و معنوی خود زمینه حمایتهای همه جانبه برای درمان و توانبخشی تعداد حدود 100 نفر معلول و سالمند نیازمند را فراهم نموده است .

مددجویان این مرکز اینک شادمانه ترین دوران زندگانی خود را طی و خانواده های آنها بدون هیچ دغدغه و نگرانی های جانبی تنها به نیاز فکری و اقتصادی دیگر اعضای خانواده خویش مشغول می باشند . این پیروزی بزرگ درسایه توجهات نیک اندیشانه شما انسان های خیرو نوع دوست از خانواده بزرگ این موسسه خیریه می باشد که این موفقیت ها در مرکز مرهون شما بزرگواران بوده و همراهی و همکاری نیکوکارانه شما عزیزان در دهه گذشته را ارج نهاده و سپاس و تشکر می نمائیم و از صمیم قلب ضمن آرزوی سلامتی ، تداوم و منتظردیدار سبز شما سروران عزیز را در سال های آتی آرزومندیم .

مرکز خیریه نگهداری از معلولین و سالمندان سردهای سراب درسال 1387 با کمک و همیاری و همفکری خیرین شهر با انگیزه والای کمک به معلولین و سالمندان افتتاح گردید که کمک های انسان دوستانه مردم نیکوکار و همراهی مدیران نیک اندیش ادارات مختلف مخصوصا بهزیستی و تلاش و پیگیری نیروهای داوطلب و موظف خود، به موفقیت های چشمگیر در حوزه های امور خیریه – توانبخشی – درمان و توانمند سازی به یکی از موفق ترین مراکز نه تنها استان بلکه کشور تبدیل شده است .  این موسسه باتحت پوشش قراردادن 87 نفر معلول و سالمند دارای دو بخش و با فعالیت واحدهای پرستاری –  روانشناسی – مددکاراجتماعی – گفتاردرمانگر – کاردرمانگر – فیزیوتراپی – موسیقی درمانی – ورزشی و فرهنگی هنری مشغول فعالیت می باشد .

  1. درحوزه توانمندسازی : از مددجویان این مرکز 4 نفر باگذراندن آموزش های لازم و توانمندی توانسته اند با موفقیت مرکز را ترک و مشغول اداره خانواده خود  باشند .
  2. در حوزه توانبخشی : کارگاههای تابلوبافی – گل سازی – الکتریکی و الکترونیکی ( تعمیرموبایل – ساخت تابلو روان – ساخت لامپ های LED – تعمیر موبایل ) گل سازی و مجسمه سازی – کامپیوتر – پیرایشگر مردانه – خیاطی – منبت کاری و معرق کاری تشکیل که مددجویان مرکزموفق شده اند در کلاس های مربوطه شرکت و پس از گذراندن آموزش های لازم موفق به اخذ گواهی نامه مهارت از سازمان آموزش فنی و حرفه ای گردند .
  3. تعداد دو نفر ویلچر نشین توانسته اند با همکاری و زحمات کاردرمانگر و فیزیوتراپیست مرکز بدون وسایل کمکی راه رفته و ویلچر را کنار بگذارند .
  4. اخیرا دستگاهی درمرکز ساخته شده که  مددجویان و بیمارانی که  دچار ضایعات نخاعی بوده اند به کمک این دستگاه راه بروند که فعلا سه نفر ویلچرنشین باکمک این دستگاه مشغول آموزش – کسب مهارت و استفاده از دستگاه می باشند .
  5. در این مرکز باپوشش های سه روز در هفته توسط پزشک عمومی ، و مراجعه و درمان ماهانه پزشکان محترم متخصص و خیر شهراز جمله روانپزشک – مغز و اعصاب – بیماری های واگیردار – عفونی – متخصص چشم – طب اورژانس – دندانپزشک و فعالیت شبانه روزی پرستاری ،  خدمات درمانی لازم را به مددجویان ارائه می گردد  . بطوریکه کلیه مددجویان علاوه بر پرونده اجتماعی دارای پرونده های پزشکی ، بهداشتی و روانشناسی می باشند .
  6. مددجویان این مرکز تحت پوشش مستقیم مرکز بهداشتی و درمانی اسبفروشان و به طبع آن مرکز بهداشت شهرستان و دانشکده علوم پزشکی سراب دارای مرتب ترین و منظم ترین پرونده پزشکی و بهداشتی بوده و کلیه مددجویان با آزمایشهای دوره ای شش ماهه – برنامه غذایی فصلی – واکسیناسیون مدون و نظارت کارشناسان مرکز بهداشت دریافت خدمت نموده و این خدمات  همراه با مددجویان به اهالی روستا نیز ارائه می گردد .
  7. باکمک و مساعدت خیرین درسال جاری تعداد یک دستگاه مینی بوس ، یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه ژنراتور برق و همچنین جهت سرگرمی و ایجاد ارروهای تفریحی به مددجویان یک قطعه باغ در روستای اسبفروشان اهدا گردیده است .
  8. شرکت در مراسم ملی و مذهبی و مراجعه دستجات عزاداری و هیات قرائت قرآن باعث بوجود آمدن نشاط روحی و روانی به مددجویان شده تا جائیکه تنی چند از آنها علاقمند به یادگیری احادیث و قرآن شده اند .
  9. باکمک و مساعدت گفتاردرمانگر مرکز تعداد دو نفر از مددجویان توانسته اند به مکالمه و صحبت کردن بپردازند  که قبلا چنین توانایی را نداشته اند .
  10. 10   – تشکیل کلاس موسیقی درمانی باعث بوجود آمدن نشاط و شادابی زیادی در مرکز گردیده و هم اکنون گروه های هم آوا خوانی و اجرای سرودهای ملی در مرکز تشکیل شده است . و گروهی از متخصصین امر اقدام به تهیه پژوهش – تنظیم گزارش – ارزیابی و ارائه آن به مسئولین و مراکز علمی نموده اند .
  11. 11   – برگزاری جشن های ماهانه با عناوین مختلف از جمله جشن تولد ماهانه – اعیاد و  … موجب ارتباط منظم و مرتب مددجو با خانواده و سرگرمی و شور و شوق فراوان گردیده است .
  12. 12   – در طی سال جاری مددجویان مرکز توانسته اند با بافت چندین تابلوفرش – ساخت لامپ های LED وگل های مصنوعی درصدد ایجاد نمایشگاه و عرضه دست آوردهای خود باشند . که ان شاءاله محل و تاریخ آن در دست مطالعه می باشد .
  13. 13   – دراین مرکز طرحی با نام طرح حامی اجرا گردیده که مددجویانی که فاقد سرپرست ، بدسرپرست و یا مجهول الهویه بوده اند  از خیرین نیک اندیش شهر بعنوان حامی ثبت نام و زمینه ارتباط اجتماعی چنین افراد با مددجویان بصورت مدون انجام تا چنین کمبودی را مددجویان احساس ننمایند .
  14. 14   – به کمک افراد خیر مددجویانی که به زیارت اماکن زیارتی مشرف نشده اند توسط افراد خیر مشرف می شوند . که تاکنون 28 نفر از مددجویان توانسته اند به زیارت مشهد مقدس اعزام گردند .
  15. 15   – جهت جلوگیری از دلتنگی مددجویان اقدام به تشکیل اردوهای تفریحی در داخل و خارج از شهرمی گردد که با شرکت هنرمندان در نقاط دیدنی و سرسبز شهر اقدام به اجرای برنامه های متنوع در زمان فصول مناسب سال نموده و این امر باعث افزایش سلامت روحی و روانی مددجویان می گردد .
  16. 16   – این موسسه جهت افزایش مهارت کارکنان مرکز اقدام به تشکیل کلاس های آموزشی از جمله کمک های اولیه – بهداشت فردی و عمومی – بهداشت تغذیه و محیط – روانشناسی و سلامت آسیب و روان –  آسیب شناسی اجتماعی  – افسردگی –  مقابله با بیماری های واگیردار نموده است .